Η Ίριδα design είναι ένα σύγχρονο ατελιέ γραφικών τεχνών. Από το 2004 ασχολούμαστε με την έντυπη επικοινωνία, τα διαφημιστικά δώρα και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Έντυπη επικοινωνία: Δημιουργούμε λογότυπα, κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, τιμοκαταλόγους, αφίσες, συσκευασίες, banners κλπ. Σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης και με τις τάσεις του σύγχρονου design οτιδήποτε τυπώνεται σε χαρτί. Επιλέγουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα χαρτιών το καταλληλότερο για το έντυπο σας και σας παραδίδουμε ή στέλνουμε τη δουλειά στην πόρτα σας.

Διαφημιστικά δώρα: Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού για να σας εξασφαλίσουμε πρωτότυπα και χρηστικά διαφημιστικά δώρα. Από μια μεγάλη γκάμα διαφημιστικών δώρων σας βοηθάμε να επιλέξετε το ιδανικό δώρο για την επιχείρηση σας. Μέσα από τους καταλόγους μας και το site που ανανεώνονται συνεχώς θα βρείτε οτιδήποτε έχετε φανταστεί από στυλό, αναπτήρες και μπρελόκ μέχρι ραδιόφωνα, σετ εργαλείων, powerbank, φορτιστές, θερμός κλπ.

Κατασκευή ιστοσελίδων: Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για εσάς το blog σας, την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία για την υλοποίησή του και εφαρμόζουμε όλες τις μεθόδους για την υψηλότερη απήχηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Μας εμπιστεύονται