Όροι Χρήσης

Ο παρών δικτυακός τόπος αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της επιχείρησης της κ. Σωτηρίας Παν. Γεωργούση, με ηλεκτρονική διεύθυνση (domain name) : http://www.irida-design.gr, διακριτικό τίτλο «Ίριδα Design», ταχυδρομική διεύθυνση (e-mail) : info@irida-design.gr, με φυσική εγκατάστασή της στον Δήμο Αιγάλεω Αττικής, οδός Ελλησπόντου αρ. 131, Τ.Κ. 12241, Α.Φ.Μ. 063720381, τηλ/φαξ : 210.8233760 και έδρα στον Δήμο Χαλκιδέων στην περιοχή Άγιος Νικόλαος (Μπούρτζι).
Η επιχείρηση είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ευβοίας με αρ. μητρώου 34646

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email ή να επιλέξετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα. Η έναρξη της παραγγελίας σας γίνεται εφόσον έχουμε επιβεβαιώσει την προκαταβολή.

Τρόποι αποστολής

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται εφόσον έχει προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας σας. Στην Ίριδα Design παραδίδουμε τα προϊόντα με τους εξής τρόπους:

1. Με μεταφορική εταιρεία

Τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη

2. Με courier

Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα (εφόσον είναι μικρό δέμα) με την courier που συνεργαζόμαστε ή με όποια courier συνεργάζεστε εσείς. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη

3. Με ραδιοταξί

Μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προιόντα με ραδιοταξί. Το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη

Προσοχή: Η ευθύνη μεταφοράς σε κάθε περίπτωση ανήκει αποκλειστικά στον πελάτη.

Τρόποι πληρωμής – εμβάσματα

Στην Ίριδα Design μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να παραγγείλετε από το site μας ή μέσω e-mail. Θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και το συνολικό κόστος.  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε λογαριασμό στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK,  ΠΕΙΡΑΙΩΣ τους λογαριασμούς των οποίων θα σας εμφανιστούν μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας ηλεκτρονικά ή θα σας τους στείλουμε μέσω email. Έπειτα θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη με fax ή μέσω e-mail. Μέχρι να κάνετε την κατάθεση, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν δεσμεύονται σαν απόθεμα.

2. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (αναμένεται)

3. Με αντικαταβολή σε μικρά δέματα που μπορούν να σταλούν με courier

Υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής σε μικρά δέματα και μέχρι το ποσό των 100€. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα της παραγγελίας

Προσοχή: Ο χρόνος παράδοσης μετράει από τη στιγμή της παραγγελίας με την προυπόθεση οτι έχει γίνει έγκριση της τελικής μακέτας και έχουμε λάβει την απαιτούμενη προκαταβολή

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή της.

Προκαταβολές

Για να ισχύσει η παραγγελία σας θα πρέπει να έχουμε λάβει προκαταβολή το ποσό που αναγράφεται στο δελτίο παραγγελίας.

ια να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει να έχουμε λάβει την προκαταβολή είτε με μετρητά στην έδρα μας είτε με τραπεζική κατάθεση.ΜΗΝ ξενάχτε στο αιτιολογικό της κατάθεσης σας στις περιπτώσεις προκαταβολής να γράφετε την επωνυμία σας σύμφωνα με αυτήν της παραγγελίας σας.

Ζήτηση προσφορών

Εάν δεν βρείτε στις τιμές του site μας αυτό που ζητάτε, κάτω από κάθε προιόν υπάρχει φόρμα ζήτησης προσφοράς που μπορείτε να συμπληρώσετε. Μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά και μέσω email. Ο χρόνος απάντησης στη ζήτησή σας μπορεί να διαρκέσει από 4-5 ώρες έως 1-2 ημέρες.

Τιμές και αλλαγές

Η Ίριδα Design έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές χωρίς κάποια ενημέρωση

Για οποιαδήποτε νομική διαφορά, αρμόδια είναι τα δικαστήρια